BDG Pool Nagyítás

BCG 10 Pool medence tömítő folyadék 10 L

10098

BCG 10 Pool a medence vizének kicserélése nélkül szünteti meg a tömítetlenségeket.

FONTOS! A medence vizének kicserelése esetén az eljárást meg kell ismételni. Földrengés után ismételt tömítetlenségek léphetnek fel a medencében.

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Készleten, várható kiszállítás 1-2 munkanap

Raktáron található mennyiség: 1 darab

178 950 Ft

Leírás

Használati utasítás
A keringetőszivattyút és a szűrőket kizárni vagy lekapcsolni. A vízhez hozzáadjuk a megfelelő mennyiségű BCG 10 Pool-t. Amennyiben a BCG 10 Pool csempére, burkolatra kerül azonnal el kell távolítani, mert kikristályosodik, és ebben az állapotban már nem távolítható el. A medencében szűrő nélküli keringetést kell előidézni, mely a medencébe helyezett pumpával érhető el. A keringetéstnek 1 – 3 napig kell tartania, amíg a teljes szilárdulás nem jön létre. A tömítési folyamat befejeztével a felesleges rostokat a szűrővel el kell távolítani. Ezután a szűrőt meg kell tisztítani, hogy ne maradjanak rajta rostok.

Biztonsági előírások A BCG 10 Pool kizárólag 25-ös keménységi fokú vizet tud megkeményedni. A vegyi anyagokkal történő munka során szokásos eljárásokat be kell tartani. A BCG 10 Pool-nak a vízben kell maradnia. Gyermekek elől gondosan el kell zárni.

Kezelés Csak nagyon hígított állapotban lehet a csatornákba ereszteni.

Összetétel Alkáli szilikátok, cellulóz rostok

Keverési arány 1:1000 1000 liter vízhez 1 liter BCG 10 Pool-t kell adunk.

Eltarthatóság Az előállítás dátumától 5 év. Fagytól védeni kell.