Új Rothenberger PURE H2O (L) demineralizáló patron Nagyítás

Rothenberger PURE H2O (L) demineralizáló patron

1500004325

  • Bármely fűtési rendszer egyszerű és a szabványoknak megfelelő feltöltése a szükséges műszaki vízzel
  • A patron "Plug and Play" rendszere szabályozza az összes lényeges paramétert a rendszer szabványoknak megfelelő feltöltéséhez a könnyű telepítés érdekében
  • Nincs szükség további eszközökre a műszaki víz megfelelő minőségének ellenőrzéséhez a feltöltés során
  • A patron aktuális "fogyása" a kiváló minőségű színváltós ioncserélő gyanta segítségével jelenik meg

Bővebb leírás

Termék elérhetőség: Nincs készleten, megrendelésre elérhető

92 595 Ft

Leírás

A vonatkozó VDI, SWKI és Ö-Norm irányelvek szerint a fűtési rendszerek töltővizét elő kell kezelni az ásványi lerakódások megelőzése érdekében. Még alacsony keménység esetén is károsodhatnak a modern berendezések, például a gázfali fűtőberendezések, a hőszivattyúk és a napelemes rendszerek a mészkőlerakódás miatt.

A ROTHENBERGER új PURE H₂O demineralizáló patronjaival a fűtési rendszerek VDI 2035 szerinti szabványnak megfelelő feltöltése gyors és egyszerű. A telepítők a patronokat az új telepítések és a szervizelés során használhatják a töltővíz káros ásványi anyagainak eltávolítására.

A PURE H₂O patronok plug and play rendszere önállóan szabályozza az összes releváns paramétert, hogy a rendszereket a szabványoknak megfelelő műszaki vízzel lássa el. Így könnyen telepíthető rendszert biztosítanak, a minőségellenőrzéshez nincs szükség további berendezésekre.